Νέα της εταιρίας

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΙΑΤΟ-ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΚΑ ΑΕ & THALES

Συνεχίζεται η απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών επιδομής του σιδηροδρομικού έργου 'Κατασκευή υπολειπομένων έργων υποδομής, επιδομής, σηματοδότησης-τηλεδιοίκησης, τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σηράγγων για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο -Ροδοδάφνη» (Σ715) της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ σε συνεργασία με την ΜΕΤΚΑ ΑΕ και την ισπανική εταιρεία THALES, που έχει αναλάβει τη σηματοδότηση-τηλεδιοικηση.

ΝΕΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η εταιρεία ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΤΕ με χαρά ανακοινώνει την επιτυχημένη συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την ΟΣΕ ΑΕ με την υπογραφή δύο νέων συμβασεων για τα έργα με τίτλο 'Μίσθωση εργατών και μηχανημάτων για την κάλυψη των έκτακτων λειτουργικών αναγκών του τμήματος συντήρησης γραμμής Θεσσαλονίκης' και ' Αντικατάσταση κατεστραμμένων ξύλινων στρωτήρων λόγων πυρκαγιάς στην μεταλική γέφυρα ΑΞΙΟΥ στην γραμμής Θ-Ε και τοποθέτηση πυλώνα ηλεκτροκίνησης στον Σ.Σ. Γέφυρας λόγω εκτροχίασης.

ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η εταιρεία 'ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΤΕ' βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή της σύμβασης του έργου με τίτλο ' Επεμβάσεις αποκατάστασης γραμμολογίας & κτιρίου Σ.Σ. Ορμενίου' στις 17/05/2016. Το έργο αφορά την αποκατάσταση της γραμμολογίας και την αντικατάσταση αλλαγών στο σταθμό Ορμενίου, την ανακατασκευή του κρηπιδώματος επιβατών και τη συντήρηση του κτιρίου του σταθμού. Με το έργο αυτό η εταιρεία συνεχίζει την πολυετή συνεργασία της με τον κύριο του έργου, ΟΣΕ ΑΕ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ Ε.Υ.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΙΣ 19/6/2013, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΑΝΘΑΚΗΣ Α.Τ.Ε., ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2ου ΚΛΑΔΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ (Κ.Α.Α.), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Φ50Ν ΕΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Ε.Λ.Θ.)"

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου