ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Κύριος τομέας ενασχόλησης της εταιρίας... Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρακολουθώντας τις οικονομικές εξελίξεις... Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

Άλλοι τομείς δραστηριότητας της εταιρίας... Διαβάστε περισσότερα

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

icon1 Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπο της Εταιρίας ΞΑΝΘΑΚΗΣ Α.Τ.Ε.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρία και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στον κλάδο των κατασκευών.

Ιστορικό των τρεχόντων αλλά και πιο πρόσφατων έργων καθώς επίσης και λεπτομέρειες των έργων που μπορεί να αναλάβει η εταιρία, θα σας βοηθήσει στην διαμόρφωση μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης εικόνας για το τι κάνουμε και ποιοι είμαστε

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

icon1 Κύριος τομέας ενασχόλησης της εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι τα Σιδηροδρομικά Έργα, στα οποία έχει αποκτήσει εξειδίκευση, ειδικό εξοπλισμό και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αποτελούν σημαντικό τμήμα του βασικού σιδηροδρομικού δικτύου στον Ελλαδικό χώρο, εδραιώνοντας την Ξανθάκης Α.Τ.Ε. ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον κατασκευαστικό τομέα.

Παράλληλα, η εταιρία υλοποιεί έργα οδοποιίας-γεφυροποιίας, λιμενικά, και έργα πρασίνου

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

icon2 Παρακολουθώντας τις οικονομικές εξελίξεις αλλά και τις περιβαλλοντικές αλλαγές των τελευταίων ετών, η εταιρία Ξανθάκης Α.Τ.Ε. επενδύει μεθοδευμένα και υπεύθυνα στον τομέα των Α.Π.Ε. και πιο συγκεκριμένα στην φωτοβολταική τεχνολογία.

Έπειτα από έρευνες και επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή ενός φωτοβολταικού πάρκου συνολικής ισχύος 2MW, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσα στο 2011. Ταυτόχρονα, αιτήματα για φωτοβολταικά πάρκα συνολικής ισχύος 7MW έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές, για τα οποία αναμένονται εξελίξεις σύντομα.

ΑΛΛΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

icon3 Άλλοι τομείς δραστηριότητας της εταιρίας είναι τα οικοδομικά έργα όπως επίσης και τα ιδιωτικά. Την περίοδο αυτή, ανακατασκευάζεται διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την τροποποίηση για χρήση ξενοδοχείου 5*

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ